Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit event is voorbij.

Onkruid bestaat niet! Ontdek de onschatbare waarde van wilde kruiden

24 mei 2019 om 10:15 - 13:00

Eetbare wilde kruiden krijgen aandacht in de workshop door Caroline Ligtenberg op 24 mei.

>Deze workshop is helaas al volgeboekt<

Tijdens deze workshop leert Caroline je al wandelend door de Hortus de waarde kennen van het kruidenrijk om ons heen. Wat een brandnetel voor je kan betekenen en waarom het Romeinse leger bijna onoverwinnelijk was. Hoe je jezelf gezond kunt houden met hondsdraf en waarom meer variatie op je bord met wilde kruiden heerlijk en gezond is.

Ontdek je persoonlijke kruid

We maken op verschillende niveaus contact met de kruiden en misschien ontdek je wel jouw persoonlijke kruid; het kruid waar je een speciale connectie mee hebt.

Samen aan de lunch

Na een wandeling waarbij we wat lekkers verzamelen voor de soep gaan we deze verorberen met een, door Caroline, zelf gebakken kruidenbrood en kruidenboter.

>Deze workshop is helaas al volgeboekt<

Datum en tijd

We verzamelen op 24 mei 2019 om 10:15 bij de ingang van Hortus Nijmegen.
Om 10:30 start de wandeling.
De workshop en de lunch eindigen om 13:00

Kosten

€ 7,50,- (is inclusief lunch)

Over Caroline

Caroline Ligtenberg verzorgt op 24 mei 2019 een workshop over eetbare kruiden. Caroline woont in Hierland, een mooie plek van 0,5 ha. in Kranenburg. Daar zijn de brandnetels heilig en hondsdraf is haar lieveling. Bijvoet is haar persoonlijke plant. Verder heeft ze een liefdevolle speciale relatie met haar partner Jeroen en haar drie honden en de kat. Als Do-In Yoga docent verzorgt ze lessen in Kleve, Kranenburg en Beek-Ubbergen en je kunt bij haar terecht voor natuur coaching en Do-In Yoga coaching.  Surf voor meer informatie naar www.carolineligtenberg.eu.

(foto van de kruiden: Actief Online )

Gegevens

Datum:
24 mei 2019
Tijd:
10:15 - 13:00
Evenement Categorieën:
,

Locatie

Hortus Nijmegen