Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit event is voorbij.

Kindertoneel-voorstelling: Ramsam & De Watergeest

17 september 2017 om 19:00 - 19:40

€5

Kindertoneelvoorstelling “Ramsam & De Watergeest”

Heel lang geleden……. een sprookje in een ver land, met een vleugje muziek en humor, voor kinderen van 6 tot en met 12 jaar, wordt u geboden door organisator Nicole Aarts (Beek, 46 jaar), tevens schrijver van dit toneelstuk, gebaseerd op een mooi verhaal uit een taalboek uit haar jeugd.

Toneelgroep Twister uit Nijmegen, bestaande uit studenten en starters, speelt dit stuk samen met een groepje kinderen, die afkomstig zijn uit een dorp vlak bij Beek. Zij hebben de afgelopen maanden gerepeteerd en hopen iets leuks samen neer te zetten. De kinderen hebben tevens meegewerkt aan decorbouw en ontwerp.

Het doel van deze door Nicole bij-elkaar gezochte groep, is tevens de actie steunen van Unicef: schooltassen met inhoud voor kinderen in getroffen gebieden in het midden-oosten, want de inkomsten van de voorstelling worden geheel hier aan gedoneerd.

De Hortus stelt zich gratis beschikbaar voor deze theateravond en nodigt zoveel mogelijk kinderen uit de voorstelling op het terras van de tuin bij te wonen op zondag 17 september, om 19 uur s avonds. Om 18.30 uur staat koffie en thee klaar en de voorstelling duurt zo’n 40 minuten.

Kaarten zijn verkrijgbaar  aan de kassa en kosten 5 euro. Komt allen kijken!

Gegevens

Datum:
17 september 2017
Tijd:
19:00 - 19:40
Kosten:
€5