Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit event is voorbij.

Quatro Ventos!!

7 oktober 2018 om 14:00 - 16:00

De Portugese zanger/gitarist Emanuel Pessanha is het seizoen 2016/2017 al twintig jaar de voorman van dit succesvolle fado-ensemble. De band brengt een prachtig overzicht van het gehele repertoire vanaf het eerste album, “Flor do mar”1986  tot en met “As 4 fases da lua”2017, De laatste cd werd in het najaar op 15 Oktober voor de eerste keer gepresenteerd aan het Nijmeegs publiek in de Hortus Arcadië.
Dit jaar is Aili Deiwiks, pianiste en violiste, vertrokken na 11 jaar Quatro Ventos. Haar vervanger, Aki Spadaro, zal zich voor het eerst laten horen in Nijmegen. Tijd voor een muzikaal feest!

Het fado-ensemble Quatro Ventos heeft op de Hortus in de loop der jaren een indrukwekkende reputatie opgebouwd én een schare van trouwe en zeer enthousiaste bezoekers. De groep Quatro Ventos heeft nog steeds het record van meeste bezoekers tijdens een tuin concert ooit in de geschidenies van de Hortus Arcadië.

De groep rond de Portugese zanger/gitarist Emanuel Pessanha, met zijn prachtige donkerbruine stem, raakt steeds opnieuw een gevoelige snaar bij het publiek. “jubileum 20 jaar 97/2017” naast zanger Emanuel Pessanha – begeleid door de Portugees gitarist  Rafael Fraga-lead gitaar en Portugees gitaar, contrabassist Luciën Mattheuwsen,Siciliaans pianist Aki Spadaro en speciale gasten

Entree: € 12,50

Kaarten voor aanvang concert (alleen via contante betaling!) aan de kassa verkrijgbaar.

 

Gegevens

Datum:
7 oktober 2018
Tijd:
14:00 - 16:00