Het goud van de Hortus

Hortus Nijmegen bestaat dankzij de inzet van veel vrijwilligers. Zij zorgen ervoor dat onze twee tuinen (de botanische tuin en de theetuin) er zo mooi bij staan. En ook zorgen zij ervoor dat de bezoekers van ons terras vriendelijk voorzien worden van een drankje en een hapje, lossen binnen de technische dienst allerlei klussen en klusjes op, doen administratief werk en verzorgen educatieve bijeenkomsten.

DSC06225Een groen werkverband

Met elkaar vormen we een mooi werkverband waarbij ‘plezier in het werk in groen’ voorop staat. Bovendien vinden we het fijn als vrijwilligers eigen ideeën ontwikkelen.
Wij vragen een inzet van minimaal twee halve dagen per week (maandag t/m vrijdag).
Vrijwilligers krijgen geen vergoeding, wél bieden we verschillende faciliteiten zoals deelname aan concerten, educatieve uitstapjes, rondleidingen en dergelijke.

vacatures voor 2019

Terrasmedewerkers

Degenen die het terras bedienen (alleen overdag), zijn het visitekaartje van de Hortus. Wij zoeken iemand die samen met collega’s het reilen en zeilen van de horeca bijhoudt.

Aannameprocedure

De aannameprocedure bestaat uit:

  • Een kennismakingsgesprek met de directeur, het hoofd van de afdeling en de coördinator vrijwilligers.
  • Na een maand werken volgt er een proeftijdgesprek en een vrijwilligerscontract.

contact en informatie

Voor aanmelding of informatie over de vacatures kun je contact opnemen met Bernadette van Beekum, coördinator vrijwilligers van de Hortus,
Telefoonnummer 024 – 356 1409.
Of via de mail: vrijwilligers@hortus-nijmegen.nl