Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit event is voorbij.

Muziek: Astrid Volckerick en Frans van Keep

26 mei 2019 om 14:00 - 16:00

astrid en frans

Zangeres Astrid Volckerick en gitarist Frans van Keep brengen vanmiddag een gevarieerd programma met mooie jazz ballads, Franse chansons en Braziliaanse bossanova.  Astrid zingt in het Engels, Frans en Braziliaans-Portugees. Bij enkele van de Braziliaanse nummers draagt zij bij wijze van intro een vertaling voor in het Nederlands, omlijst door gitaarklanken.

Astrid en Frans werken met veel plezier samen en ze hebben regelmatig opgetreden, o.a. bij Lochem jazz, in de Regentenkamer in Den Haag (jazz podium) en bij diverse evenementen in de regio. Ze zorgen ook graag voor een muzikale omlijsting bij een huwelijk, receptie of viering.

Frans van Keep heeft in 1994 zijn opleiding aan het conservatorium voltooid. Sindsdien treedt hij regelmatig op en geeft hij gitaarles.

Hij maakt deel uit van de band Vatapa, een Nederlandse groep die zich geheel wijdt aan de choro en samba, daarnaast begeleidt hij ook een aantal vocalisten.

 

Astrid Volckerick heeft vocal jazz gestudeerd bij zangeres Deborah Carter in Amsterdam en ze is bovendien gecoacht door Josée Koning voor de Braziliaanse muziek en Greetje Kauffeld voor de jazz.

Gegevens

Datum:
26 mei 2019
Tijd:
14:00 - 16:00
Evenement Categorie: