Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit event is voorbij.

Muziek: BLOEDGROEP

15 december 2019 om 14:00 - 15:30

BLOEDGROEP

is de naam van een projectgroep die bestaat uit:

Henk van Herpen               Zang, Gitaar en Harmonium

Jan Kniest                            Zang, Gitaar en Bas

Ton van Nispen                  Zang, Percussie en Harmonica

Harrie van den Heuvel      Toetsen en (bas)gitaar. 

Het project is in 2017 ontstaan vanuit het gegeven dat Ton gedichten schreef  o.a.  over ziek zijn. Jan heeft enkele teksten omgewerkt tot liedjes en vervolgens kwamen Henk  en Jan ook met eigen werk en groeide het idee om een muzikaal programma samen te stellen met liedjes van eigen hand en bewerkingen, maar allemaal met een eigen Nederlandse tekst.

Zij  brachten in 2018 hun eerste liedjes programma “Op leven en dood “ voor het voetlicht met thema’s als gezondheid, liefde en de waarheid.

Het schrijven en samen vormgeven was prima bevallen en het kan toch ook nog beter dus zij gingen het afgelopen  jaar voor een tweede programma met de vraag: “Beter zo? “   Een programma dat opnieuw aanspreekt door zijn eigenheid, zijn kwetsbaarheid en afwisseling, maar met meer optimisme en zelfspot. De groep is intussen muzikaal versterkt met Harrie. Op dit moment werken de heren aan hun derde programma dat enkele titels zal bevatten uit vorige programma’s, die voor herhaling vatbaar bleken, maar  is voor het  grootste  deel weer nieuw. 

Bij korte of tussentijdse optredens kiezen de heren een passende selectie uit hun oude en nieuwe repertoire

Entree: Vrije bijdrage

 

 

Gegevens

Datum:
15 december 2019
Tijd:
14:00 - 15:30
Evenement Categorie: